Web Analytics Made Easy - Statcounter

 در اين نشست كه با حضور مجتبي حيدري، معاون سرمايه انساني، آذر محصصي، مدير كل طرح و توسعه ،احمد حشمي پور، مديركل حوزه مديريت، اسدالله گنجعلي، مشاور معاونت سرمايه انساني و روساي ادارات ستادي برگزار شد محمدرضا قرباني، مديرعامل بانك دي به تشريح شرايط بانك و اهميت مديريت عملكرد كاركنان پرداخت.   قرباني ضمن قدرداني از اقدام ارزشمند معاونت سرمايه انساني برای برگزاري اين نشست تخصصي، از  مديران بانك دي به عنوان سربازان خط مقدم نظام اقتصادي یاد کرد و گفت: مدیران بانک با اتحاد ، همدلی ، عملکرد مسئولانه  و ایجاد انگیزه در کارکنان باید بتوانند نقش راهبري خود را در بانك ارزش آفرين دي ایفا نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مديرعامل بانك دي با بيان اين كه ارزیابی عملکرد، میزان اثربخشی فعالیت کارکنان را نمایان می سازد افزود: به وسیله‌ ارزيابي عملكرد صحيح و اصولي می‌توان ظرفیت ها، مهارت ها و تخصص های عملی کارکنان را مشخص کرد و به نقاط ضعف آنان پی برد و متناسب با آن،  برنامه‌هایی برای آموزش و بهبود توانایی‌هادر نظر گرفت.   قرباني با يادآوري اين كه مهم ترين پشتوانه بانك دي سرمايه انساني جوان،متخصص و با انگيزه است گفت: با بهره گيري از نتايج ارزيابي عملكرد، امكان به كارگيري بهينه کارکنان ايجاد می‌شود و اين امر در نهایت موجب افزايش بهره‌وری و سوددهی سازمان خواهد شد.   وی همچنین با اشاره به تحریم های ظالمانه که همواره در سال های متمادی ، نظام اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار داده است افزود: نظام بانکی تنها واحدی است که وظیفه تامین مالی کشور را در کنار دولت بر عهده دارد و بانک ها در شرایط کنونی نیز باید با اتخاذ سیاست های واقع گرایانه  نقشی حمایت گر در بهبود شرایط اقتصادی کشور ایفا کنند.

مدیرعامل بانک دی تقویت ارتباط موثر میان ستاد و شعب و مدیران و کارکنان را عامل مهمی در هم افزایی و افزایش میزان بهره وری دانست و گفت:  شایسته سالاری  و جوان گرایی  از جمله سیاست های مورد نظر بانک دی در تامین  و ارتقای رتبه نیروی انسانی است چرا که آینده این بانک متعلق به نیروهای جوان و با انگیزه ای است که با پشتکار و خلاقیت ، مسیر تعالی آن را هموار می سازند.   مجتبي حيدري، معاون سرمايه انساني در نشست تخصصی ارزيابي و مديريت عملكرد بانك دي با تاكيد به ضرورت برنامه محور بودن يك سازمان، هدف از برگزاري اين نشست را در راستاي بهبود عملكرد و دستيابي به پيشرفت بانك عنوان كرد.   حيدري با بيان اين كه در عصر كنونی، تحولات شگرف دانش مدیریت، وجود نظام مدیریت عملکرد را اجتناب ناپذیر كرده است و فقدان آن در ابعاد مختلف سازمان اعم از استفاده از منابع و امكانات، كاركنان، اهداف و استراتژی‌ها، یكی از نشانه های ضعف سازمان قلمداد می‌شود ، گفت: هر سازمان به منظور آگاهی از میزان مطلوبیت و كیفیت فعالیت‌های خود به ویژه در محیط‌های پیچیده ، نیاز مبرم به نظام مدیریت عملکرد دارد.   وي افزود: طراحي و اجراي مدیریت عملكرد در سازمان موجب شناسایی بخشی از مسائل و مشكلات سازمان شده و می تواند براي حل آن ها راهكارهای عملی ارائه دهد.   در ادامه اين نشست تخصصي، روساي ادارات با طرح مسائل و بررسي موضوعات اداره متبوع خود به بيان ديدگاه ها و هم انديشي پرداختند.   گفتني است در ادامه اين نشست، كارگاه آموزشي  مديريت عملكرد با محورهاي ارائه راهكارهاي حوزه سرمايه انساني با استفاده از تغيير فرهنگ، بهبود عملكرد و مشاركت كاركنان، ارائه مفاهيم و مدل مديريت عملكرد و اهميت استقرار آن در بانك  با حضور روساي ادارات برگزار شد.  

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به منظور تعیین چارچوب‌های لازم برای ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگری کشور، قوانین و مقررات متنوعی وضع شده که یکی از مهم‌ترین آنها، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است. به رغم گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از سوی دستگاه‌های متولی، به ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله سبب ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل اجرایی نشدن آن شده است.

دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی،  در گزارشی با عنوان «ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (۳)؛ بررسی فصل معیشت و رفاه» در این باره آورده است که نظام اسلامی به‌منظور پاسداشت و تکریم از جامعه ایثارگران کشور، به‌عنوان پرچم‌داران فرهنگ ایثار و جهاد، قوانین و الزامات سیاستی متعددی را طی سالیان گذشته مصوب و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین قوانین این حوزه «قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران» است که پس از سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران ( ۱۳۸۵.۰۲.۱۶) مهم‌ترین سند کشور در این عرصه به‌شمار می‌رود و تکالیف دولت و تمامی دستگاه‌های اجرایی را در قبال حقوق ایثارگران معزز و خانواده محترم آنان تعیین کرده است. 

* عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران 

این گزارش مطرح می‌کند که باوجود گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به مفاد ماده (۷۴) این قانون و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای نخستین‌بار در کشور، عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به تفکیک فصول قانون جامع و به تفکیک موضوع مواد هر فصل از قانون، با تمرکز بر سال‌های اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور طی دوره (۱۴۰۰-۱۳۹۶) مورد ارزیابی کارشناسی قرار داده است. 

تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است

* ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

در این گزارش بیان می‌شود که با توجه به حجم بالای احکام مربوط به فصول هشت‌گانه قانون، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در قالب سلسله‌گزارش‌ها (به تفکیک و با توجه به حجم فصول) ارائه خواهد شد. این گزارش سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که به بررسی احکام فصل ششم (حوزه معیشت و رفاه) می‌پردازد. 

* پرداخت حقوق و مزایای مشمولین

این گزارش ادامه می‌دهد که یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد که پیرامون فصل معیشت و رفاه، به‌رغم اجرای برخی اقدامات همچون «پرداخت حقوق و مزایای مشمولین این قانون ازسوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط»، «برخورداری از معافیت‌ها، خدمات و تسهیلات پیش‌بینی شده، شامل کاهش بهای بلیط، ارائه خدمات ترددی، سهمیه حج تمتع و موارد دیگر مصرح در قانون» و همین‌طور «حمایت‌های قضایی و اختصاص بخشی از سهمیه صدور پروانه سردفتری و وکالت و مجوز کارشناسان رسمی دادگستری به مشمولان»، چالش‌هایی نیز در مسیر اجرای احکام این فصل دیده ‌می‌شود که از آن جمله می‌توان به «عدم تشکیل صندوق ذخیره ایثارگران»، «عدم پیش‌بینی اعتبار برای اجرای برخی از خدمات تعیین شده در این قانون»، «عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به بهره‌مندی ایثارگران از حمایت‌های قضایی» و «عدم پرداخت فوق‌العاده ایثارگری به ایثارگرانی که مستخدم دولت نیستند و حقوق حالت اشتغال نیز دریافت نمی‌کنند (به‌دلیل عدم تصویب آیین‌نامه اجرایی درخصوص ماده (۵۱) این قانون)» اشاره کرد. 

در این گزارش راهکارهایی اجرای بهینه دو فصل مورد اشاره کرد و پیشنهاد داد که اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات موضوع این فصل در بودجه سالیانه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود، آیین‌نامه اجرایی ماده (۵۱) این قانون جهت شفاف‌سازی مشمولین و تعیین میزان و نحوه ارائه خدمات مربوط تصویب شود، ارتباط الکترونیکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران (درخصوص خدمات حمایت قضایی) و قوه ‌قضائیه و وزارت دادگستری ایجاد شود، با توجه به مفاد ماده (۵۷) این قانون موضوع بازخرید مرخصی ایام اسارت آزادگان غیرشاغل غیرحالت اشتغال تعیین تکلیف و درخصوص ماده (۴۱) و ابهامات آن نیز از طریق آیین‌نامه اجرایی رفع ابهام شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در گراش
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد | عکس
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری